FR

Neem jouw toekomst in eigen hand

Jouw loopbaan heroriënteren of een carrièreswitch maken klinkt eenvoudig maar er komt heel wat kijken. Wij willen jou graag een steuntje in de rug bieden met concrete tips & tricks van sollicitatie tot aanwerving.

Heb je nog geen duidelijk beeld van je toekomst? Dan kan een professionele loopbaangeleiding uitkomst bieden. Ook de ondernemer in jou ondersteunen we bij elke stap.

 

CV- en Sollicitatietips

Een goede voorbereiding bij het solliciteren is van cruciaal belang.  Wil jij weten hoe je een perfect cv opmaakt?  Hoe kan jij het verschil maken bij het solliciteren? Dankzij onze experts heb jij alvast een streepje voor.

Bekijk CV- en Sollicitatietips

Eigenlijke Sollicitatie

 

Loopbaanbegeleiding

Zoek je een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet precies welke weg je moet inslaan? Heb je altijd al gedacht aan het omzetten van je persoonlijke passie in een zelfstandige onderneming? In dat geval kan loopbaancoaching zonder twijfel een boeiende optie voor jou zijn!
Bekijk Loopbaanbegeleiding

Outplacement

Werk is voor de meeste mensen heel belangrijk, het heeft immers een grote impact op diverse facetten van jouw leven. Een ontslag is veel meer dan een verlies van inkomen. Je hebt sociale contacten opgebouwd, jezelf ontwikkeld op persoonlijk vlak en in je vakgebied, …  Je spendeert een groot deel van je dag en je leven aan je werk. Het zoeken én vinden van een nieuwe uitdaging gaat over veel meer dan enkel het terugvinden van financiële stabiliteit. Maar hoe begin ik eraan?

Bekijk Outplacementbegeleiding
FAQ
Lectuur

Zelfstandige activiteit

Is jouw ultieme droom om zelf alle touwtjes in handen te nemen? Voel je die onweerstaanbare drang om een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep op te starten? Dan kunnen we jou daarbij helpen.
Naar ikwilstarten.be