FR

Loopbaanbegeleiding

Individuele loopbaanbegeleiding naar een droomjob

Loopbaancoaching richt zich tot elke werknemer en zelfstandige, die minstens 7 jaar werkervaring heeft en woont of werkt in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bij Acerta Career Center staat een hele rij getrainde en gemotiveerde coaches met diverse achtergronden en disciplines klaar om de puzzelstukken en loopbaanvragen samen te brengen en ze daarna op de juiste plaats neer te leggen. We luisteren eerst aandachtig naar jouw noden en wensen.

Aanpak van de individuele loopbaanbegeleiding

  • Stap 1: Tijdens het individuele traject (keuze tussen 4 of 8 uur begeleiding) gaat de deelnemer samen met onze professionele loopbaancoach op zoek naar een antwoord op drie eenvoudige maar belangrijke vragen: ‘Wat kan ik? Wat wil ik? Wie ben ik?’. We voeren diepgaande gesprekken en maken gebruik van een aantal handige tools om het ideale loopbaanpad helder in beeld te krijgen.
  • Stap 2: Een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld: wat is er allemaal nodig om de droomjob/ideale job te bereiken?
  • Stap 3: We geven advies bij de realisatie van het plan. Welke opleiding kan ik volgen? Waar en wanneer ga ik op zoek naar een nieuwe functie? Hoe maak ik een goed en uitnodigend cv? Hoe pak ik mijn sollicitaties aan? Hoe zet ik mijn talenten en troeven op de voorgrond tijdens een interview? Wat is een assessment center en hoe bereid ik me hierop voor?

Elke deelnemer stapt bij Acerta Career Center buiten met een duidelijk doel voor ogen en met een persoonlijk rapport op zak.
Acerta Career Center is een erkend loopbaancentrum. De individuele loopbaancoaching wordt betaald met loopbaancheques.
Loopbaanbegeleiding bij Acerta Career Center gaat door in Leuven (Vlaams-Brabant), Roeselare (West-Vlaanderen), Gent (Oost-Vlaanderen), Wilrijk (Antwerpen), Hasselt (Limburg), Brussel of Louvain-La-Neuve (Waals-Brabant).

Neem vrijblijvend contact met één van onze loopbaancoaches voor verdere info.

016 24 99 17
consult.loopbaanbegeleiding@acerta.be


Wat zeggen coachees?

The proof of the pudding is in the eating. Wat zijn de ervaringen van deelnemers aan loopbaanbegeleiding? Hoe heeft loopbaanbegeleiding hun carrière een nieuwe, positieve wending gegeven? Wij lichten graag een tipje van de sluier op.

Lees de ervaringen van onze coachees