FR

Voor HR professionals

Volg als human resources professional het reilen en zeilen binnen je sector en ontdek relevante jobaanbiedingen. Droom je als pas afgestudeerde van een HR-carrière, waag dan je kans via onze Payroll Academy.

opleiding

Payroll Academy

Met de Payroll Academy biedt Acerta jonge HR professionals een unieke mogelijkheid om de eerste stappen  te zetten op de arbeidsmarkt.

Dankzij een betaald opleidingstraject zet Acerta de functie van payrollbeheerder extra in de verf. Het is een  bewuste keuze om te investeren in jong talent, en hen op een educatieve manier de knepen van het vak te leren. Een selectie van jonge schoolverlaters met een klantgerichte attitude wordt hierbij uitgenodigd om het leertraject te volgen en ondergedompeld te worden in de wereld van payrollbeheer.

De payrollbeheerder, een uitstervend ras?

“We moeten jaar na jaar vaststellen dat de job van payrollbeheerder niet zo aantrekkelijk lijkt bij schoolverlaters. Bovendien merken we op dat werkgevers in eerste instantie op zoek gaan naar payrollers met ervaring, waardoor net afgestudeerden vaak op hun honger blijven zitten”, aldus Julie Fobe, Director Talent bij Acerta.

Acerta besloot daarom het beste van beide werelden met elkaar te combineren, en een uniek betaald leertraject aan te bieden aan enthousiaste schoolverlaters met potentieel. Zij worden eerst gescreend, en daarna verwelkomd bij Acerta voor de start van hun traject. “Acerta heeft hierbij zeer bewust de keuze gemaakt om te investeren in de toekomst, en net afgestudeerde payrollbeheerders de kans te bieden om op een educatieve manier hun carrière te starten. Daarom bieden we de leden van Payroll Academy ook een contract van onbepaalde duur aan.”

Intensief coachingstraject

Het parcours bestaat uit verschillende verdiepingsfases en begint bij een theoretisch bad, waarbij de deelnemers leren de praktische vertaalslag te maken van theorie naar dienstverlening. Daarna volgt een stageperiode van 3 maanden, waarbij de deelnemers de keuze krijgen om bij Acerta voor een diverse klantenportefeuille te werken of om rechtstreeks bij klanten op de werkvloer aan de slag te kunnen gaan. Het traject wordt tenslotte afgesloten door een intense on-the-job vervolmaking, waarbij de begeleiding verder opgedreven wordt.

“Dit parcours is zeer sterk gericht op de totaalbeleving”, zo zegt Julie. “We besteden niet enkel aandacht aan de technische en theoretische vaardigheden. De leden worden ook intensief gechoacht op projectmanagement, klantgerichtheid, en attitude. We willen hen de kans geven om bij ons hun vleugels uit te slaan.”

Bekijk alvast onze huidige payroll vacatures.

samen

Rekruteren via Social Media

Ben je als HR professional zelf op zoek naar nieuw talent voor je organisatie? Dan ben je zeker aan het juiste adres bij Acerta Career Center waar gedreven recruiters en consultants klaar staan om jou met raad en daad bij te staan.

Hou je zelf liever alle touwtjes in handen?  Dan kan je zelf online searchen via o.a. zoekmachines of social media.

Op regelmatige basis kun je trouwens ‘on the spot’ leren hoe je concreet omgaat met tools als Boolean Search, LinkedIn, Glassdoor en andere.

https://www.acerta.pro/nl/rekruteren_via_social_media