FR

Missie

Wij zijn overtuigd dat het inzetten van mensen op hun kracht en talent het verschil maakt voor het resultaat van de organisatie en het welbevinden van de individuele medewerker. In elke levensfase van de loopbaan kijken we daarom verder dan de verworven expertise: we hechten veel belang aan de onderliggende competenties en drijfveren alsook naar potentieel en ontwikkelbaarheid.

In alles wat we doen willen we inzetten op die kracht van mensen, zowel bij onze klanten als in onze eigen werking. Zo streven we naar een professionele doorbraak bij onze klanten door talent centraal te plaatsen. Bij onze klanten door voor hen een partner te zijn: met respect voor hun eigenheid en autonomie.

In onze eigen werking door onze mensen vooral op hun sterktes in te zetten en hen de passie te laten vinden in hun job.

Wie zijn wij?

Leer ons uitgebreid team van HR-specialisten beter leren kennen.  Wat drijft elk van ons?  Hoe zit het met de mens achter de consultant? Welke waarden koesteren wij en vooral …  hoe kunnen wij jou helpen met onze expertise?

Naar onze medewerkers

Onze locaties

Als Acerta Career Center kunnen wij jou helpen in gans België dankzij ons uitgebreid kantorennet.  Je vindt onze hoofdkantoren in West-Vlaanderen (Roeselare), Oost-Vlaanderen (Gent),  Antwerpen (Wilrijk), Brussel, Limburg (Hasselt), Vlaams-Brabant (Leuven) en Waals-Brabant ( Louvain-La-Neuve).

Naar onze locaties