FR

Hoe outplacement bij Acerta weer zon in mijn leven bracht


samen

“Ik wil mijn outplacement consulente, Inge Hennes, heel hard bedanken voor haar steun en hulp. Zij wist perfect hoe ze me moest opvangen en heeft me enorm ondersteund om mijn ontslag ook emotioneel te verwerken. Haar luisterend oor en tips/adviezen hebben me de moed gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging nl. opleiding sportcoach. Ik ga er zeker voor zorgen dat ik volgend jaar mijn diploma haal zodat ik hiermee aan de slag kan.

Zij heeft me ook veel tools gegeven die me geholpen hebben bij het solliciteren. Dat zij ook telefonisch beschikbaar was voor mijn sollicitatiegesprekken en mij herinnerde aan de vragen die zeker moesten gesteld worden, hebben er zeker toe bijgedragen dat ik reeds bij mijn 2e sollicitatiegesprek een job aangeboden kreeg. Aanstaande maandag ga ik met volle moed op mijn nieuwe job beginnen.

Ik had me het outplacementaanbod heel anders voorgesteld. Ik was aangenaam verrast door de persoonlijke aanpak. Zeker een aanrader voor iedereen die worstelt met zijn/haar ontslag en een steuntje in de rug nodig heeft om opnieuw actief te worden op de arbeidsmarkt.

Bedankt Inge!!!!”

Door Hilde Bottin