FR

Outplacementbegeleiding op maat


Outplacementbegeleiding op maat

Ben je op zoek naar een outplacementbegeleiding met een écht persoonlijke begeleiding ? Een begeleiding die zich laat kenmerken in het zien en begrijpen van een persoon, die het aandurft om alle registers open te trekken en misschien zelfs ingrijpende alternatieven met jou zal verkennen, … Dit alles bovenal door in te zetten op jouw unieke talenten

HR dienstengroep Acerta heeft binnen haar Acerta Career Center-afdeling een erkend outplacementbureau met 17 jaar ervaring in gans België.

  • Wij bieden een individuele coaching door een senior consultant die doorheen het hele traject jouw vertrouwenspersoon blijft Naast de face-to-face gesprekken is deze consultant steeds beschikbaar voor telefonisch en online advies.
  • In overleg met je persoonlijke consultant stel je een op maat gemaakt programma op van workshops die nauw aansluiten bij jouw talenten, interesses en ambities.. Verschillende experten geven je inzicht in thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling & groei, communicatie, of digitale sollicitatietechnieken… Of misschien wil je na je ontslag wel de stap wagen als ondernemer? Met kennis van zaken denken we mee met jou en timmeren we samen aan een businessplan. Kortom, onze workshops zijn steeds maximaal afgestemd op jouw persoonlijk loopbaanplan. Daarnaast zijn deze workshops de ideale gelegenheid om te netwerken met personen die net als jou nieuwe paden verkennen en elkaar hierin te versterken.
  • De begeleiding vindt plaats in één van onze vele Acertakantoren, dicht bij jouw woonplaats.
  • Heb je specifieke behoeften op vlak van outplacement? Het is altijd mogelijk om een tailormade programma samen te stellen dat optimaal afgestemd is op jouw wensen.

We helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor verdere info.

+32 16 245378
consult.outplacement@acerta.be

Heeft het ontslag jouw zelfvertrouwen toch meer aangetast dan je zou willen erkennen? Door jouw talenten en competenties helder in kaart te brengen herwinnen we dat vertrouwen. Hiervoor gebruiken we onze TMA (Talent Motivation Assessment) tool. Misschien ontdek je wel verborgen talenten die je kan aanwenden op manieren waar je nog nooit eerder had over nagedacht…
Samen wenden we het ontslag aan als een kans om tijd te nemen voor jezelf en zo een nieuwe wending aan je leven te geven.

50-plus en recent jouw job verloren? Er wordt wel eens, onterecht, gezegd dat de kansen op de arbeidsmarkt een pak lager liggen voor deze doelgroep …… Je bent zeker niet kansloos. De ervaring die je reeds wist op te doen kan voor een nieuwe werkgever net datgene zijn wat hij zocht om zijn concurrentiële positie te versterken. We geven je tips om troeven, zoals jouw ervaring en flexibiliteit, extra in de verf te zetten.