FR

Acerta Career Center zet zich in voor het goede doel


Rond de kerstperiode staan we bij Acerta graag even stil bij medemensen die het minder goed hebben. Om hen een hart onder de riem te steken, duiken er rond deze periode traditiegetrouw allerlei initiatieven en inzamelingsacties op. Ook bij ons was dit het geval: Acerta-medewerkers kregen de kans om gedurende één maand geld in te zamelen voor zelfgekozen liefdadigheidsorganisaties.

De collega’s van het Acerta Career Center kozen dit jaar voor Den Travak, een tewerkstellingsproject van vzw Hejmen in Leuven. Zij verzorgen dagelijks de lunch voor de medewerkers van kringwinkel Spit en baten sinds kort een lunchzaak uit op het industrieterrein in Haasrode. Hun team bestaat uit volwassenen met een beperking en/of psychische kwetsbaarheid.

Drie middagen lang hebben we ons ingezet door nagels te lakken en knopen van hemden te vervangen door kleurrijke exemplaren. Dit leverde een mooi bedrag op van 435 euro. Wij willen graag iedereen bedanken die zijn steentje bijgedragen heeft, Den Travak kreeg een verdiend duwtje in de rug.

Op naar volgend jaar!