FR

Op reis naar je talent? Loopbaanbegeleiding op een idyllische binnenlandse bestemming


Dwingt de coronacrisis ook jou tot een ‘staycation’ in eigen land? Dat hoeft niet te betekenen dat je bij de pakken moet blijven zitten. Pak je biezen en trek er op uit met een loopbaancoach van Acerta.

Loopbaanbegeleiding op verschillende locaties

Heb je tijdens de lockdown wel eens stilgestaan bij wie je bent, wat je doet en waar jij plezier uithaalt? Kwam je dan telkens tot de conclusie dat je toch niet zo goed in je vel zit? Als je voelt dat je professioneel vastloopt, maar niet goed weet wat je ermee moet doen, kan loopbaanbegeleiding jou helpen.

Of je nu…

  • toe bent aan een nieuwe professionele uitdaging
  • wil ontdekken wie je bent, wat je wil en wat je kan
  • nood hebt aan meer evenwicht tussen je werk- en privéleven
  • op zoek bent naar meer plezier en voldoening in je job
  • vooruit wil, maar ter plaatse blijft trappelen

… dan geeft loopbaanbegeleiding richting aan je (toekomstige) loopbaan. En dat mag je vrij letterlijk nemen: de loopbaancoaches van Acerta laten jou nieuwe professionele wegen verkennen tijdens coachingsgesprekken op een locatie naar keuze.

Ga nu op ontdekkingstocht naar jezelf

Laten we dus samen op pad gaan. Deze vijf lokale reisbestemmingen hebben we in de aanbieding:

  • Walk in the park: Onze weelderige Vlaamse stadsparken vormen een rustpunt voor zij die even tot zichzelf willen komen. Geen betere plek om je loopbaan terug in handen nemen.
  • Wandelen langs de oevers: Valt je zomervakantie in het water? Gelukkig bestaat ons land voor 6,2% uit H2 Wil je gecoacht worden met het heerlijk geluid van kabbelend water op de achtergrond, dan is deze locatie iets voor jou.
  • Bewonder het bos: Ben je een natuurliefhebber? Voor een mooie wandeling in het groen hoef je de grens niet over te steken. Wij nemen je mee naar de mooiste bosrijke gebieden.
  • Op stap in de stad: Loopbaanbegeleiding op maat doe je best in een stad op mensenmaat. Laat je inspireren door het zinnenprikkelende decor van de binnenstad.
  • I like the office: Voor zij die liever naar ons kantoor komen, blijven we uiteraard met plezier op ‘post’.

Wat dat precies mag kosten, zo’n coaching op locatie? Met loopbaancheques van VDAB haal je voor een bescheiden investering het allerbeste uit jezelf. Voor 40 à 80 euro krijg je 4 tot 7 uur individuele loopbaanbegeleiding op maat. Kijk alvast eens of je aan de voorwaarden voldoet: https://www.vdab.be/loopbaancheques

Interesse? Contacteer onze loopbaancoaches via consult.loopbaanbegeleiding@acerta.be