FR

Onze ieder-in-zijn-talent sollicitatieprocedure


We vertrekken vanuit jouw talenten en hoe deze kunnen bijdragen tot onze doelen en/of die van onze klanten.

Cv en begeleidende tekst

Laat ons weten wie je bent, wat je talenten zijn en welke richting je verder uit wil! We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen. Raadpleeg deze link voor tips op vlak van cv-opmaak en meer.

Telefonische kennismaking

Wanneer we mogelijkheden zien, bellen we je even op om kennis te maken en om toelichting te geven. Zien we niet direct een opportuniteit? We geven je uiteraard een seintje en blijven graag in contact met oog op de toekomst.

Gesprek met een consultant

Ben jij ook getriggerd? We plannen samen een ontmoeting in waarbij jij de kans krijgt om jouw persoon, je talenten en ambities verder toe te lichten, maar ook om een beter beeld te vormen van wat de job voor jou kan betekenen.

Ontmoeting met je leidinggevende

Hierna volgt een dialoog met je toekomstig leidinggevende. Naast het inhoudelijke is de match met de omgeving en de cultuur van even groot belang. Maak gerust gebruik van dit moment om hier meer over te weten te komen.

Assessment Center

De klik is er! Tijdens een assessment center kijken we verder dan wat je huidige competenties zijn en hebben we ook oog voor je potentieel. Zo weet ook je teamcoach hoe die jou het beste begeleidt in de verdere ontwikkeling van jouw talenten.

Proficiat!

Een contract is pas het begin. We houden de contacten warm tijdens je opstart en begeleiden je graag verder in je nieuwe avontuur.