FR

De wereld van Acerta Career Center

Ben je als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je jouw carrière heroriënteren? Heb je nood aan professionele loopbaanbegeleiding? Dan vloeit jouw wereld en die van Acerta Career Center samen.

 

Opgelet: vanaf 1 januari 2020 wijzigen enkele voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques.

1. Om loopbaancheques te kunnen bestellen, moet je vanaf 1 januari 2020 minimum 7 jaar werkervaring hebben als werknemer of zelfstandige.

2. Vanaf 1 januari 2020 kan je om de 6 jaar een loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en een loopbaancheque voor 3 uur.

 

Ben je als organisatie op zoek naar talent?  Dan biedt Acerta een rijk palet aan HR-diensten.

Vanuit onze kantoren, verspreid over gans België, brengen we menselijk talent en bloeiende organisaties samen.

Een hecht team van gedreven professionele consultants, met een rijke ervaring binnen de wereld van human resources, staat hiervoor garant.

Uitgelichte Jobs

Een enthousiaste teammanager

Ben jij ook begeesterd door vakantie in eigen land? En neem je hierdoor ons team, onze partners en de rest van Vlaanderen mee op sleeptouw?  Dan gaan we graag met jou op avontuur door Vlaanderen Vakantieland.

Bekijk job

Payroll Officer (Leuven)

Ben jij nieuwsgierig, hands-on én gepassioneerd door payroll? Zin om te werken voor een innovatieve wereldspeler? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die Materialise zoekt!

Bekijk job

(Senior) Legal Consultant (Vlaanderen)

Ben je gebeten door sociaal recht en ben je graag het aanspreekpunt voor klanten? Wij zoeken jou!

Bekijk job