FR

Het pad naar een nieuwe uitdaging

Tips

Heb je een interessante vacature gevonden bij Acerta of bij één van onze externe klanten? Bekijk dan eerst onze sollicitatietips alvorens te solliciteren. Je droomjob toch niet gevonden op onze website? Geen paniek, dan kan je spontaan solliciteren bij ons.

Verstuur je sollicitatie

Solliciteer via onze website, tik je kerngegevens in en voeg er meteen jouw volledige CV (en motivatiebrief) aan toe.

Ontvangst sollicitatie

Je ontvangt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie die we uiterst vertrouwelijk behandelen.

Verwerking sollicitatie

De verantwoordelijke recruiter onderzoekt nadien nauwgezet jouw CV. Je krijgt in elk geval een antwoord op je sollicitatie, ook indien je kandidatuur niet wordt weerhouden. Je gegevens blijven dan bewaard in onze databank zodat we je kunnen contacteren bij een nieuwe opportuniteit bij onze klanten.

Telefonische screening

Indien je wel in aanmerking komt voor de openstaande vacature, contacteren wij jou telefonisch en polsen we naar jouw motivatie, ervaringen, carrière-interesses en –verwachtingen, talenkennis,….

Gesprek(ken) en assessments

Indien de telefonische screening positief wordt bevonden, word je uitgenodigd voor een interview met de verantwoordelijke consultant in één van onze kantoren. Er wordt dan dieper ingegaan op je persoonlijkheid en ook al je vragen in verband met de vacature en de organisatie krijgen een antwoord. Bij een positieve evaluatie van dit interview, volgt een kennismakingsgesprek bij onze klant op het bedrijf zelf. Aan het einde van het sollicitatieproces volgt eventueel een assessment center en referentiecheck.

Aanwerving en opvolging

Indien je aangeworven wordt voor de vacature, dan bekijken we samen met jou na een drietal maanden in een opvolgingsgesprek of alles in je nieuwe functie naar wens verloopt. We blijven dus ook na het sollicitatieproces beschikbaar! Indien je uiteindelijk niet weerhouden wordt tijdens de procedure, blijven we je carrièreverloop verder volgen. Daarom is het ook essentieel dat je je professionele data regelmatig update via onze website.

Bekijk onze openstaande jobs