FR

Aanpak van de individuele loopbaanbegeleiding


Aanpak van de individuele loopbaanbegeleiding

  • Stap 1: Tijdens het individuele traject (keuze tussen 4 of 8 uur begeleiding) gaat de deelnemer samen met onze professionele loopbaancoach op zoek naar een antwoord op drie eenvoudige maar belangrijke vragen: ‘Wat kan ik? Wat wil ik? Wie ben ik?’. We voeren diepgaande gesprekken en maken gebruik van een aantal handige tools om het ideale loopbaanpad helder in beeld te krijgen.
  • Stap 2: Een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld: wat is er allemaal nodig om de droomjob/ideale job te bereiken?
  • Stap 3: We geven advies bij de realisatie van het plan. Welke opleiding kan ik volgen? Waar en wanneer ga ik op zoek naar een nieuwe functie? Hoe maak ik een goed en uitnodigend cv? Hoe pak ik mijn sollicitaties aan? Hoe zet ik mijn talenten en troeven op de voorgrond tijdens een interview? Wat is een assessment center en hoe bereid ik me hierop voor?

 

Specifieke aanpak van de individuele loopbaanbegeleiding agrarische sector

Je bent een boer in hart en nieren?  Dan is een andere job niet meteen je ambitie (tenzij je echt niet anders kan).  De boerenstiel wordt alsmaar complexer en je kan niet alles even goed kunnen.

  • Stap 1: Samen overlopen we op welke domeinen het vlot loopt en op welke vlakken er actie moet ondernomen worden. We brengen helder in beeld waar je talenten liggen en waar niet.
  • Stap 2: Een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld: wat kan je ondernemen om je job nog beter en met nog meer goesting te doen. Of als je noodgedwongen iets anders moet gaan doen: waar kan je dan je talenten best inzetten?
  • Stap 3: We geven je advies bij de realisatie van het plan, volledig afgestemd op jouw persoonlijk situatie.

 

Elke deelnemer stapt bij Acerta Career Center buiten met een duidelijk doel voor ogen en met een persoonlijk rapport op zak.
Acerta Career Center is een erkend loopbaancentrum. De individuele loopbaancoaching wordt betaald met loopbaancheques.
Loopbaanbegeleiding bij Acerta Career Center gaat door in Leuven (Vlaams-Brabant), Roeselare (West-Vlaanderen), Gent (Oost-Vlaanderen), Wilrijk (Antwerpen), Hasselt (Limburg), Brussel of Louvain-La-Neuve (Waals-Brabant).

Neem vrijblijvend contact met één van onze loopbaancoaches voor verdere info.

016 24 99 17
consult.loopbaanbegeleiding@acerta.be