FR
Solliciteer

Payroll Service Professional (Leuven)

Ervaring in payroll? Interesse om het aanspreekpunt te worden voor klanten in een nationale en internationale context?

Description

Als Payroll Service Professional ben je klankbord voor je klanten en hun werknemers inzake personeelsadministratie en HR-thema's. Je werkt hierbij in een nationale en internationale context en je zal regelmatig dossiers behandelen met Nederlands-, Frans- of Engelstalige contactpersonen. Je bewaakt de HR-administratie conform de Belgische sociale wetgeving.

  • Je voert tijdig en correct de loonadministratie uit van je klanten en durft hen hierbij op een proactieve manier en procesgericht aan te sturen.
  • Je geeft op een professionele manier advies met betrekking tot wetgeving, de loonadministratie en de tools, producten en output afgeleverd door het sociaal secretariaat. Indien nodig breng je de klant in contact met andere relevante experts binnen Acerta.
  • Je volgt de processen op en werkt mee aan de uitbouw van nieuwe procedures. Je signaleert hiaten en formuleert eventuele verbeteringssuggesties.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je klanten en gaat discreet om met de informatie die je ontvangt.

Requirements

  • Je beschikt over een bachelordiploma en enkele jaren werkervaring binnen payroll.
  • Je hebt kennis van sociale wetgeving en kan de vertaalslag maken naar de toepassing in het loonsysteem.
  • Je spreekt de taal van de klant en maakt complexe zaken begrijpbaar. Met veel enthousiasme begeleid je jouw klanten doorheen het proces.
  • Door je energieke aanwezigheid ben je een enthousiaste teamplayer en gedreven om resultaten te behalen.
  • Je past je vlot aan bij veranderingen en kan snel overweg met nieuwe tools en systemen. Je hebt de ambitie om steeds bij te leren.
  • Je bent perfect in staat om dossiers te behandelen in het Nederlands en Engels. Je hebt voldoende kennis van het Frans om ook onze Franstalige klanten en werknemers te bedienen.

Compensation benefits

Je maakt deel uit van een topteam binnen een stimulerende en innovatieve werkomgeving. Daarnaast bieden we een marktconform loonbeleid in functie van jouw prestaties en die van Acerta, • een uitgebreid flexibel aanbod van voordelen waarbij je zelf je pakket kan samenstellen, maaltijd- en ecocheques en een mooi verzekeringspakket, • flexibele werktijden voor een goede work-life balance.…

Company description

Welkom bij Acerta! Acerta is een HR-dienstengroep die gelooft in de kracht van mensen. Mensen die gedreven zijn voor hun klanten, graag samenwerken, fier zijn op hun werk en initiatief durven nemen. Met de talenten, de kennis en het enthousiasme van onze 1371 medewerkers verspreid over heel België helpen we onze klanten groeien. Die klanten zijn starters en gevestigde zelfstandigen, vrije beroepers, KMO’s en grote ondernemingen.

Contact information

Interesse? Kruip snel in je pen! Solliciteer via onze website en overtuig ons van je kunnen. Tik je basisgegevens in en voeg er meteen jouw volledige CV aan toe. Voor meer informatie kan je terecht bij Georgia Venetakis op 0473/87.94.63/p>

Contactpersoon

Solliciteer direct