FR
Solliciteer

Payroll Service Partner Managed Payroll Services (Leuven/Antwerpen)

Geboeid door sociale wetgeving en payroll? Spreekt de combinatie tussen werken op kantoor en bij je klant je aan? Lees zeker verder!

Description

Je perspectief
Binnen deze functie krijg je de mogelijkheid om met de grote klanten van Acerta te werken. Je biedt ondersteuning aan klanten die ervoor gekozen hebben om hun eigen loonmotor te beheren. Het gaat voornamelijk om het uitvoeren van de payroll- en postpayrollprocessen op deze externe loonmotor, alsook het adviseren en ondersteunen van deze klanten in hun dagelijkse werking. 
Volgende zaken behoren tot jouw verantwoordelijkheid:

 • Als Service Partner sta je in voor een correcte en tijdige procesopvolging op het loonsysteem van de klant.
 • De resultaten van het ganse loonverwerkingsproces kennen voor jou geen geheimen. Je staat zelf in voor de opmaak en de verzending van de sociale en fiscale aangiftes.
 • Je spoort fouten in de loonverwerking op, alsook DMFA, ASR, DIMONA – en fiscale fouten en zoekt voor deze naar een oplossing. De klant wordt steeds tijdig geïnformeerd in een begrijpbare taal.
 • Het uitdenken en uitvoeren van oplossingen of workarounds om de processen correct en nauwgezet uit te voeren behoren eveneens tot jouw takenpakket.

Requirements

Je profiel

 • Met een bachelordiploma op zak heb je al wat relevante ervaring kunnen opdoen.
 • Je hebt grote interesse in de sociale wetgeving, inzicht in het loonverwerkingsproces en de postpayrollverwerking is mooi meegenomen.
 • Kennis van SAP is een pluspunt.
 • Dankzij je analytisch geest en je zin voor nauwkeurigheid en orde ben je in staat om te werken met complexe dossiers.
 • Kennis van Frans en Engels is een absolute meerwaarde.
 • Iedereen kent je als een leergierige enthousiasteling.
 • Net zoals de andere Acerta-medewerkers ben je een enthousiaste teamplayer die initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen en die samen met de klant en collega’s op zoek gaat naar de optimale oplossing.

Compensation benefits

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende job waarbij je kennis van payroll kan verruimen. Klanten bevinden zich voornamelijk rond Leuven en Antwerpen, dus van vastroesten op één kantoor is hier geen sprake. Je kan je talenten verder ontwikkelen in een open en aangename werksfeer en waar iedereen mee kan werken aan de groei van het bedrijf.
Acerta biedt je een contract van onbepaalde duur en een competitieve verloning aangevuld met verscheidene extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Uit praktische overwegingen kan er af en toe ook thuis gewerkt worden.
 

Company description

Acerta is een HR-dienstengroep die gelooft in de kracht van mensen. Met de talenten, de kennis en het enthousiasme van onze 1410 medewerkers verspreid over heel België begeleiden we onze klanten in hun groei, met respect voor hun eigenheid en autonomie. Deze klanten zijn starters, zelfstandigen, vrije beroepers, boekhouders en accountants, kmo’s en grote ondernemingen in verschillende sectoren.

Voor de afdeling CSS - Managed Payroll Services (MPS) zoeken wij momenteel een (m/v/x):

Service Partner (Leuven/Wilrijk)
 

Contact information

Interesse?
Kruip dan snel achter je PC en solliciteer via onze website. Tik je  basisgegevens in en voeg er meteen jouw volledige CV aan toe. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je contact opnemen met Georgia Venetakis op 0473/87.94.63.
 

Contactpersoon

Solliciteer direct