FR
Solliciteer

Adviseur Abonneediensten (Anderlecht)

Description

 • Je behandelt het geheel van contacten (telefonisch, e-mail, fax, post enz.) met onze mogelijke klanten en abonnees, netwerken en partners, en neemt de nodige acties om de klantentevredenheid te optimaliseren
 • Je hanteert vlotte commerciële taal om nieuwe klanten te werven en houdt daarbij rekening met kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen

Jouw taken:

 • Binnenkomende oproepen: je verzorgt de contacten (telefonisch, e-mail, fax, post enz.) met onze mogelijke klanten en abonnees. Je zorgt voor de commerciële behandeling van de vraag (online inschrijven, bijkomende verkoop, klantenbinding, planning van afspraken). Klantendossiers opstellen, beheren en up-to-date houden (opmaken, nakijken van de dossierstukken en herinneringen sturen voor ontbrekende stukken). Ondersteuning verlenen aan het distributienetwerk.
 • Uitgaande oproepen: je neemt opnieuw contact op met mogelijke klanten om bestellingen op te nemen en afspraken vast te leggen. Je behandelt vragen inzake contractbeëindiging en vragen over commerciële campagnes (klantenbinding, sponsoring, ...)
 • Je voert dagelijkse administratieve taken uit.

Requirements

 • Je hebt een diploma hoger middelbaar onderwijs of een Bachelor in een commerciële, administratieve, ... richting
 • Je hebt aantoonbare ervaring met commerciële onderhandeling op afstand
 • Je kent de processen en procedures die gelinkt zijn aan jouw activiteit (je kent de offertes en producten van het bedrijf en zijn partners, en je kunt overweg met professionele computerprogramma’s en het MS-Pack)
 • Je hanteert commerciële gesprekstechnieken en kunt werken in een informaticaomgeving
 • Je leert gemakkelijk nieuwe tools gebruiken
 • Je drukt je vlot uit in het Frans en het Nederlands (kennis van het Engels is een pluspunt)

Compensation benefits

Een stimulerende job in een dynamisch team, in een internationale omgeving in volle groei. Een volledige opleiding in de methodes en tools van het bedrijf, waardoor je specifieke kennis zult verwerven in het werkveld. Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen.
 

Company description

Ben je op zoek naar een baan waar gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid én klantgerichtheid centraal staan?
Onze klant is marktleider in diensten en oplossingen voor bewaking op afstand, en biedt al meer dan 30 jaar zijn diensten aan aan particulieren en professionelen.

Om zijn activiteiten in België op te starten zijn we op zoek naar een:

ADVISEUR ABONNEEDIENSTEN (m/v)

Contact information

Solliciteer via onderstaande link en laat je contactgegevens en cv achter. Wens je meer info? Neem dan contact op met Muriel Lefebvre op het nummer 0473/878180 of per e-mail muriel.lefebvre@acerta.be.
 

Solliciteer direct